Premium fra Insula Hvide Sande

Med Premium fra Insula Hvide Sande skal fisk altid være særlig oplevelse. Premium er skabt med en klar mission om altid at udfordre det eksisterende udbud og tilføre markedet noget positivt.

Vi vil skabe smagsoplevelser, der kan inspirere til at spise mere fisk – naturligvis ud fra en sund og bæredygtig tankegang. Her kommer kvalitet før pris, vi går ikke på kompromis med produktets kvalitet.

Premium fra Insula Hvide Sande er fisk med en unik værdi.

Nærbillede af laks

Færøsk laks fra Hiddenfjord

Færøsk laks fra Hiddenfjord er i særdeleshed Premium kvalitet. Færøerne er et af de mest udsatte opdrætssteder i verden, men samtidig grundlaget for laksens rene smag og kvalitet. Hemmeligheden bag dette er bl.a. Hiddenfjords unikke metode til stressfri fangst, rensning, pakning og transport af laksen.

Hiddenfjord bliver pakket og iset omhyggeligt inden for 3 timer efter den har svømmet i Atlanterhavet, hvilket bevarer laksens gode smag, flotte farve og faste tekstur. Der bruges naturligvis ingen GMO, antibiotika eller hormoner i Hiddenfjords opdræt.

Hiddenfjord har klare holdninger til bæredygtig drift. Derfor er man stoppet med at bruge fly til at transportere varer for at reducere klimaaftrykket. Al transport af laks fra Færøerne foregår via skib, hvilket har reduceret Hiddenfjords CO2-aftryk på transport med 94%. Hiddenfjord tager ansvar for klimaet – det giver en ektra god smag i munden, når den gode laks nydes.

For mere info om Hiddenfjord, tjek hiddenfjord.com.