Røgeri med dedikeret håndværk

Straks efter at Hiddenfjord laks er landet i Danmark transporteres den langs med den jyske vestkyst til vores nøje udvalgte samarbejdspartner, Norlax i Outrup. Norlax er et moderne røgeri med over 100 års erfaring for traditionelle rygemetoder og det gode håndværk.

Efter modtagelse bliver laksen nænsomt fileteret og trimmet med stor perfektion. Herefter bliver de tørsaltet i hånden og kørt i store røgeovne for at blive røget over bøgeflis. Ved koldrøgning er det vigtigt, at røgen sætter sig dybt i kødet. Den dedikerede røgemester styrer skarpt temperatur og tid i ovnen – kun han ved, hvornår laksesiderne har fået den helt rigtige milde krydrede og naturlige røgaroma.

Fiske røger
Røget laks

Koldrøgede laksesider i topkvalitet

Den særlige kombination af tørsaltning og tiden i røgeovnen giver en helt enestående smag, konsistens og udseende. Det er friske laks af høj kvalitet, garanteret uden tilsætningsstoffer, kun tilføjet salt og røg – det gode, rene produkt, det er Premium koldrøget laksesider i topkvalitet.

De koldrøgede laksesider findes i 3 varianter, alle er Trim D, med en vægt på ca. 1,2-1,5 kg. Den hele lakseside til egen udskæring, den traditionelt skåret samt den vertikalskåret.

Alle varianter af koldrøget laks præsenterer sig utrolig flot og er lette at arbejde med til servering.

Inspiration til smagsoplevelser

Premium koldrøget laks fra Insula Hvide Sande gør det nemt at lave velsmagende serveringer – den høje kvalitet understøtter naturligt det simple i køkkenet.

Med ganske få ingredienser og kort tilberedningstid kan der komponeres flotte anretninger, der sætter den fine smag af koldrøget laks i fokus.